Perisic spaventa i tifosi

Mi pare inverosimile eliminare il 4231 come modulo principale considerato che in squadra ci sono perisic, Candreva, politano e karamoh

Nessuno di questi può fare solo l’esterno
Ne karamoh (che nasce seconda punta) ne politano (che puo fare mezzala e seconda punta) ne candreva (che può fare mezzala, 3/4, esterno basso)

Perisic inutile parlarne visto che questo discorso sarebbe legato ad una sua cessione
 
Ha detto che gli piacerebbe giocare in liga o in premier
E che se ne andrebbe dall’inter solo per uba grossa squadra in un grande campionato

Avevo letto il virgolettato, e qui riporto cosa ricordo ma le parole non sono identiche chiaramente

Ma non c’era molto da interpretare
ho letto da qualche parte che si trova bene all'inter, che è contento di giocare la champions, che se kovac lo vuole sa dove trovarlo e che gli piacerebbe giocare in liga o in premier, in pratica tutto e il suo contrario, non mi preoccuperei più di tanto, magari vuole
un aumento dell'ingaggio
 
Qui si leggono tante cose e voi che andate dietro ai giornali italiani che riportano cose solo per mettere zizzania o come cavolo si dice.
Adesso ho letto l intervista online in croato, niente da vedere con i titoloni dei giornali italiani
 
Ecco traducete con google translate e vedete cosa ha detto di così scandaloso

U tijeku je ljetni prijelazni rok, a posljednjih godina naviknuti smo da je Ivan Perišić uvijek tema prelaska u velik klub. Prošlo ljeto htio vas je Manchester United, kakvo je stanje ove godine, selite li gdje ili i dalje ostajete u Interu?

- Prošle godine potpisao sam novi ugovor na pet godina s Interom i uistinu imam vrhunski status koji bi uvijek poželio. Istina je da Inter od 2010. godine nije rezultatski takav kakav bi trebao biti, bilo je određenih problema i možda krivih odluka, ali nekako mislim i osjećam da će se Inter vratiti na stazu stare slave. Do mene su došle informacije da određeni klubovi pokazuju interes za mene, ali moj klub je taj s kojim se mora razgovarati, a onda tek ja mogu odlučiti. Ako bih mijenjao sredinu, to bi morala biti top liga i top klub. Što će biti u budućnosti, to samo dragi Bog zna, ja sam u Interu zadovoljan, a jednako tako znamo i da je u nogometu sve moguće.
 
Igrali ste u njemačkoj Bundesligi, u Francuskoj, u Italiji. Imate li neke ciljeve i želje okušati se u još nekoj ligi Petice?

- Iskreno, volio bih se okušati u svim tim ligama, ali je pitanje koliko ću vremena imati za sve to. Sada mi je 29 godina, radim na tome na produljim svoju karijeru što duže, svaki dan radim na tome i pokušat ću biti aktivan što je dulje moguće. Volio bih još u Englesku i Španjolsku, ali ponavljam, pitanje je hoću li imati vremena za to.
 
Kako zamišljate posljednje godine karijere?

- Želja mi je bar jednu sezonu odigrati za Hajduku, radit ću na tome. Nažalost, morao sam ranije u inozemstvo, nisam stigao odigrati ni jednu sezonu u bijelom dresu, a ja sam kao i svaki Dalmatinac sanjao da ću jednog dana igrati za Hajduk.
 
Alto